Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6887-6      
Kabul Tarihi : 12.06.2013
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç süspansiyonların ve ondalık seyreltilerin hazırlanması için genel kılavuz-Bölüm -Bölüm 6:İlk üretim aaşmasındaki hazırlıklar için özel kurallar
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feed - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 6: Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stage
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 6887-6:2013 specifies rules for the preparation of samples taken at all stages from the farm to the slaughterhouse and their suspension for microbiological examination when the samples require different preparation from the methods described in ISO 6887-1. ISO 6887-6:2013 excludes the preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards. ISO 6887-6:2013 is applicable to various samples taken from the hatchery, the farm, from the vehicle or the animals during transportation, or from animals or their carcasses in the slaughterhouse, to indicate the microbiological status of the animals in relation to zoonotic agents. ISO 6887-6:2013 does not apply to samples taken to assess the hygiene of meat.
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6887-6:2013
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 6887-6-EQV; ISO 6887-6-EQV
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 56,00 EURO  (1.962,18 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-