Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 1134      
Kabul Tarihi : 2.04.1996
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze suları-Atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile sodyum, potasyum, kalsiyum ve magnezyum tayini
Başlık (İng) : Fruit and Vegetable Juices-Determination of Sodium, Potassium, Calcium And Magnesium content By Atomic Absorption Spectrometry (AAS)
Kapsam : Bu standard meyve, sebze suları ve benzeri mamullerde sodyum, potasyum, kalsiyum ve magnezyum muhtevalarının tayini için kullanılan metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies the determination of sodium, potassium, calcium and magnesium content by atomic absorption spectrometry (AAS) in fruit vegetable juices and related products.
Yararlanılan Kaynak : EN 1134:1994
Uluslararası Karşılıklar : EN 1134, EQV--; BS EN 1134--; NF V76-117 (NF EN 1134)--; DIN EN 1134--; EN 1134:1994--
Tercüme Edildiği STD : EN 1134:1994
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS EN 1134 :1996 (ISO 5725 (1986) (TS 5822)*ISO 3696 (1987));;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-