|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 1134
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.04.1996
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze suları-Atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile sodyum, potasyum, kalsiyum ve magnezyum tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and Vegetable Juices-Determination of Sodium, Potassium, Calcium And Magnesium content By Atomic Absorption Spectrometry (AAS) |
Kapsam :
|
Bu standard meyve, sebze suları ve benzeri mamullerde sodyum, potasyum, kalsiyum ve magnezyum muhtevalarının tayini için kullanılan metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the determination of sodium, potassium, calcium and magnesium content by atomic absorption spectrometry (AAS) in fruit vegetable juices and related products. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 1134:1994 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 1134, EQV--; BS EN 1134--; NF V76-117 (NF EN 1134)--; DIN EN 1134--; EN 1134:1994-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 1134:1994 |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 1134 :1996 (ISO 5725 (1986) (TS 5822)*ISO 3696 (1987));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|