Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6887-2      
Kabul Tarihi : 28.01.2004
İptal Tarihi : 18.12.2017
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 2: Et ve et ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products (ISO 6887-2:2003)
Kapsam :
Kapsam (İng) :
Yerine Geçen : TS EN ISO 6887-2 :2008;  TS EN ISO 6887-2 :2017;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6887-2:2003
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 25
Fiyatı : 64,00 EURO  (2.218,86 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-