Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 22000      
Kabul Tarihi : 24.04.2006
İptal Tarihi : 19.11.2018
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda güvenliği yönetim sistemleri - Gıda zincirindeki tüm kuruluşlar için şartlar
Başlık (İng) : Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain
Kapsam : Bu standard, gıda zincirinde yer alan bir kuruluşta, gıdanın tüketimi anında güvenli olmasını sağlamak ve gıda güvenliğine yönelik olan tehditleri kontrol altına alma yeteneğini göstermek için gerekli olan gıda güvenliği yönetim sistemine ait şartları kapsar.
Kapsam (İng) : This Standard specifies requirements for a food safety management system in the food chain where an organization needs to demonstrate its ability to control food safety hazards in order to consistently provide safe end products that both meet agreed customer and applicable regulatory food safety requirements. The Standard describes requirements to enable an organization to plan, design, implement, operate, maintain and update a food safety management system aimed at providing end products that according to its intended use will ensure that the food, when eaten, are safe for the consumer
Yerini Aldığı : TS 13001 :2003;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 22000 :2018;  TS EN ISO 22000 :2018;  
Tadil Eden : TS EN ISO 22000/AC :2006;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 22000:2005
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 22000-EQV; DIN EN ISO 22000 -EQV; BS EN ISO 22000-EQV; NF V01-010, NF EN ISO 22000 -EQV; ISO 22000-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 22000
ICS Kodu : 03.120.10 Kalite Yönetimi ve Kalite Güvencesi; 67.020 Gıda Sanayi Prosesleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 9000 :2004;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 35
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-