Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7800      
Kabul Tarihi : 2.03.2022
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Çikolata
Başlık (İng) : Chocolate
Kapsam : Bu standard, çikolatayı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies chocolate.
Yerini Aldığı : TS 7800 :2010;  TS 7800/T1 :2012;  TS 7800/T2 :2013;  TS 7800/T3 :2014;  TS 7800/T4 :2019;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Altan, A. 1997. Özel Gıdalar Teknolojisi. Çukurova Üniversitesi Yayınları, p. 251. [2] Türk Gıda Kodeksi. Kakao ve Çikolata Ürünleri Tebliği, Tebliğ No: 2017/29 [3] Beckett, S. 2000. The Science of Chocolate. Third Edition. Blackwell Science, p. 200. [4] Beckett, S.T. 1988. Industrial Chocolate Manufacture and Use. Second Edition. Van Nostmand Reinhold, p. 170. [5] Edwards, W.P. 2001. The Science of Sugar Confectionery. Royal Society of Chemistry, p.150
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.140.30 Kakao
Atıf Yapılan STD : TS 545 :2020;  TS 2104 :1975;  TS ISO 9622 :2015;  TS EN ISO 10520 :2000;  TS ISO 11053 :2021;  TS EN ISO 12966-2 :2017;  TS EN ISO 12966-4 :2015;  TS 13359 :2008;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 24
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-