Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 9777      
Kabul Tarihi : 5.07.2023
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Mayonez
Başlık (İng) : Mayonnaise
Kapsam : Bu standard, mayonezi kapsar. Salata sosları ve mayonezle yapılan salataları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers mayonnaise. It does not cover the salad saures and salads which is prepared with mayonnaise.
Yerini Aldığı : TS 9777 :1992;  TS 9777/T1 :2005;  TS 9777/T2 :2016;  TS 9777/T3 :2016;  
Tadil Eden : TS 9777/T1 :2024;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete) [2] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete)
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :2020;  TS EN ISO 660 :2020;  TS 1728 ISO 1842 :2001;  TS ISO 1738 :2015;  TS 2104 :1975;  TS 2812 :2022;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 3960 :2017;  TS EN ISO 6579-1 :2017;  TS EN ISO 6888-1 :2021;  TS 7437 :1989;  TS 7800 :2022;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-