Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 16050 (Eski no: TS ISO 16050)      
Kabul Tarihi : 2.03.2010
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda maddeleri - Hububat, sert kabuklu yemiş ve bunlardan üretilmiş ürünler içindeki aflatoksin B1 ve toplam aflatoksin(B1, B2, G1 ve G2)muhtevasının tayini - Yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi
Başlık (İng) : Foodstuffs – Determination of aflatoxin B1, and the total content of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in cereals, nuts and derived products – High-performance liquid chromatographic method
Kapsam : Bu standard hububat, sert kabuklu yemiş ve bunlardan üretilmiş ürünlerdeki aflatoksinlerin tayini için immunoaffinite kolonu temizleme ve art-kolon türevlendirme özelliği olan ters fazlı, yüksek performanslı bir sıvı kromatografisi yöntemini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a reverse-phase high-performance liquid chromatographic method, with immunoaffinity column clean-up and post-column derivatization, for the determination of aflatoxins in cereals,nuts and derived products.
Yerini Aldığı : TS 4672 :1985;  
Tadil Eden : TS ISO 16050/T1 (Numara Tadili: TS EN ISO 16050) :2013;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 16050:2011
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 16050-EQV; ISO 16050-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 16050; ISO 16050
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri ; 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 3696 :1996;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 14
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-