|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13028
|
|
Kabul Tarihi :
|
28.04.2003
|
İptal Tarihi :
|
2.04.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Çekme helva |
Başlık (İng) :
|
Çekme helva (special Turkish sweet) |
Kapsam :
|
Bu standard, çekme helvayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers çekme helva (Special Turkish sweet) |
Yerine Geçen :
|
TS 13028 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1-Baylan N.1990 Tahin Helvalarında Saponin Miktarı Üzerinde Araştırma (Yüksek Lisans Tezi) 64 s 2-Anonim 1997 Traditional Turkish Foods. The Recearch Institiute For Food Science, Koyoto University Bulletin 48 S Japonya 3-Erbaş, S. 1989 Yomuşak karamela Toffe ve Fudge Üretim Teknolojisi Gıda 14 (4) 213-217 |
ICS Kodu :
|
67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 311 :1976; TS 545 :1967; TS 861 :1998; TS 886 :1970; TS 887 :1970; TS 888 :1970; TS 889 :1970; TS 890 :1970; TS 891 :1970; TS 1276 :1991; TS 1208 ISO 1742 :2002; TS 1280 :1973; TS 1331 :1995; TS 2104 :1975; TS 2131 ISO 928 :2001; TS 2590 :1998; TS 2600 :1991; TS 2812 :1991; TS 3076-2 ISO 2451 :2001; TS EN ISO 3696 :1996; TS 3713 :1982; TS 3958 :1987; TS 4028 :1983; TS 4500 :2002; TS 4964 :1986; TS 6063 ISO 7251 :1996; TS 6580 :1989; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS 7703 ISO 4833 :1996; TS 7725 ISO 4831 :1996; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|