|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI (Direktif :2014/35/EU,2006/42/EC)
|
TS No :
|
TS EN 60335-2-42/AC
|
|
Kabul Tarihi :
|
14.07.2011
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Güvenlik kuralları - Ev ve benzeri yerlerde kullanılan elektrikli cihazlar için - Bölüm 2 - 42 : Ticarî, elektrikli, zorlamalı konveksiyonlu fırınlar, buharlı pişiriciler ve buharlı konveksiyonlu fırınlar için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Household and similar electrical appliances — Safety — Part 2-42: Particular requirements for commercial electric forced convection ovens, steam cookers and steam-convection ovens |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN 60335-2-42 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 60335-2-42:2003/AC:2007 |
ICS Kodu :
|
97.040.20 Fırın, Tezgah, Ocak ve Benzeri Cihazlar
*Mikrodalga fırınları ve davlumbaz dahil |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|