|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3706/T4
|
|
Kabul Tarihi :
|
21.02.2013
|
İptal Tarihi :
|
10.04.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Kırmızı biber (capsicum annuum l.) - Acı, pul (yaprak) |
Başlık (İng) :
|
Red pepper (Capsicum annuum L.) - (Hot scaled) |
Kapsam :
|
Bu standard, pul kırmızı biberleri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard includes scaled rep pepper |
Yerine Geçen :
|
TS 3706 :2017; |
Tadil Edilen :
|
TS 3706 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 14123 :2009; TS EN ISO 15141-1 :2000; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS EN ISO 7932 :2009; TS EN ISO 6579 :2005; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
2 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|