Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3706/T4      
Kabul Tarihi : 21.02.2013
İptal Tarihi : 10.04.2017
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kırmızı biber (capsicum annuum l.) - Acı, pul (yaprak)
Başlık (İng) : Red pepper (Capsicum annuum L.) - (Hot scaled)
Kapsam : Bu standard, pul kırmızı biberleri kapsar.
Kapsam (İng) : This standard includes scaled rep pepper
Yerine Geçen : TS 3706 :2017;  
Tadil Edilen : TS 3706 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN 14123 :2009;  TS EN ISO 15141-1 :2000;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS EN ISO 7932 :2009;  TS EN ISO 6579 :2005;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 2
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-