Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3958/T4      
Kabul Tarihi : 12.05.2022
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Vişne reçeli
Başlık (İng) : Sour Cherry Jam
Kapsam : Bu standard vişne (Prunus cernausus L.) meyvesi kullanılarak hazırlanan reçelleri kapsar, diyet için hazırlanan özel vişne reçelini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This Standard comprises jams that are produced from cherry (Prunus cernausus L.), but doesn’t comprise special cherry jam intended for diet.
Tadil Edilen : TS 3958 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS ISO 2173 :2021;  TS 2284 :2009;  TS 13356 :2008;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 2
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-