|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3958/T4
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.05.2022
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Vişne reçeli |
Başlık (İng) :
|
Sour Cherry Jam |
Kapsam :
|
Bu standard vişne (Prunus cernausus L.) meyvesi kullanılarak hazırlanan reçelleri kapsar, diyet için hazırlanan özel vişne reçelini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This Standard comprises jams that are produced from cherry (Prunus cernausus L.), but doesn’t comprise special cherry jam intended for diet. |
Tadil Edilen :
|
TS 3958 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 2173 :2021; TS 2284 :2009; TS 13356 :2008; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
2 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|