|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 14546
|
|
Kabul Tarihi :
|
16.02.2006
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri - İz elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra hidrid generasyonlu atomik absorbsiyon spektrometri (hgaas) ile toplam arsenik tayini |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of total arsenic by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This European Standard specifies a method for the determination of total arsenic in foodstuffs by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after dry ashing. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal European Standard. It is the task of the analyst to review if vertical standards exist. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 14546:2005 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 14546-EQV |
ICS Kodu :
|
67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri
*Duyusal Analizler, bkz. 67.240 |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
45,00 EURO (1.560,14 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|