|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11126
|
|
Kabul Tarihi :
|
28.04.2003
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kurutulmuş biberiye (rosmarinus officinalis l.) |
Başlık (İng) :
|
Dried rosemary-Specification |
Kapsam :
|
Bu standard, baharat olarak kullanılan biberiyeyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies rosemary using for spice |
Yerini Aldığı :
|
TS 11126 :1993; |
Tadil Eden :
|
TS 11126/T1 :2014; TS 11126/T2 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Baharat Tebliği Ankara 2002, -ISO 11164 Dried Rosemary-Specification 1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 11164 NEQ--; NF V32-178, NEQ(AFNOR)--; NF ISO 11164-- |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1128 ISO 763 :2000; TS 1227 ISO 3310-1 :1996; TS 2104 :1975; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS 2130 :1987; TS 2131 ISO 928 :2001; TS 2134 :1987; TS 2290 ISO 959-1 :2000; TS 3479 :1980; TS EN ISO 3696 :1996; TS 8471 :1990; TS 3706 :2001; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|