Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11126      
Kabul Tarihi : 28.04.2003
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kurutulmuş biberiye (rosmarinus officinalis l.)
Başlık (İng) : Dried rosemary-Specification
Kapsam : Bu standard, baharat olarak kullanılan biberiyeyi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies rosemary using for spice
Yerini Aldığı : TS 11126 :1993;  
Tadil Eden : TS 11126/T1 :2014;  TS 11126/T2 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği Baharat Tebliği Ankara 2002, -ISO 11164 Dried Rosemary-Specification 1995
Uluslararası Karşılıklar : ISO 11164 NEQ--; NF V32-178, NEQ(AFNOR)--; NF ISO 11164--
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS 1227 ISO 3310-1 :1996;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS 2130 :1987;  TS 2131 ISO 928 :2001;  TS 2134 :1987;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  TS 3479 :1980;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 8471 :1990;  TS 3706 :2001;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-