|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 774
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2003
|
İptal Tarihi :
|
21.12.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Sofralık zeytin |
Başlık (İng) :
|
Table olives |
Kapsam :
|
Bu standard, sofralıkzeytini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies table olives |
Yerini Aldığı :
|
TS 774 :1997; |
Yerine Geçen :
|
TS 774 :2015; |
Tadil Eden :
|
TS 774/T1 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1-Aktan N.Kalkan H.Sofralık Zeytin Tkenolojisi 1999 Ege Üniversitesi Basımevi Bornova-İzmir ISBN 975-96753-07 122 sayfa, 2-Çoşansu S.Ayhan K. 2002 Fermente Ürünler ve Mikrobiyolojik Bozulmaları. Gıda Teknolojisi derneği Yayınları No:27,33 sayfa, 3-Türker İ.1974 Asit Fermantasyonları (Sirke, Turşu, Sofralık Zeytin ve Boza Teknolojileri) Ankara Üniversitesi Ziraat Fatültesi Tatınlerı No.577 Ders Kitabı No.194 182 sayfa |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :1997; TS 341 :1995; TS 545 :1967; TS 861 :1998; TS 933 :1986; TS 1234 EN 10203 :1996; TS 1488 :1994; TS 1880 :1988; TS 2104 :1975; TS 2600 :1991; TS 2664 :1990; TS 3606 :1997; TS 10524 :1992; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|