Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 774      
Kabul Tarihi : 18.04.2003
İptal Tarihi : 21.12.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Sofralık zeytin
Başlık (İng) : Table olives
Kapsam : Bu standard, sofralıkzeytini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies table olives
Yerini Aldığı : TS 774 :1997;  
Yerine Geçen : TS 774 :2015;  
Tadil Eden : TS 774/T1 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : 1-Aktan N.Kalkan H.Sofralık Zeytin Tkenolojisi 1999 Ege Üniversitesi Basımevi Bornova-İzmir ISBN 975-96753-07 122 sayfa, 2-Çoşansu S.Ayhan K. 2002 Fermente Ürünler ve Mikrobiyolojik Bozulmaları. Gıda Teknolojisi derneği Yayınları No:27,33 sayfa, 3-Türker İ.1974 Asit Fermantasyonları (Sirke, Turşu, Sofralık Zeytin ve Boza Teknolojileri) Ankara Üniversitesi Ziraat Fatültesi Tatınlerı No.577 Ders Kitabı No.194 182 sayfa
ICS Kodu : 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 266 :1997;  TS 341 :1995;  TS 545 :1967;  TS 861 :1998;  TS 933 :1986;  TS 1234 EN 10203 :1996;  TS 1488 :1994;  TS 1880 :1988;  TS 2104 :1975;  TS 2600 :1991;  TS 2664 :1990;  TS 3606 :1997;  TS 10524 :1992;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-