Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 933      
Kabul Tarihi : 8.11.2023
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Yemeklik tuz
Başlık (İng) : Edible salt
Kapsam : Bu standard, yemeklik tuzu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers edible salt
Yerini Aldığı : TS 933 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete) [2] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete) [3] Türk Gıda Kodeksi Tuz Tebliği (16.08.2013 tarih ve 28737 sayılı Resmi Gazete Tebliğ No: 2013/48) [4] Report of the twenty-third session of the Codex Comittee on food additives and contaminants the hauge, The Netherlands, 4-9 March 1991. [5] EEC Council Directive Dir. 73/437 OJL 356/73 p.71 [6] Dutch Food Law : Warenwet – Levensmiddelen (A-11.6) [7] Food and Drug Administration Extraneous Materials 945.75 [8] Standard Analytical Methods of the Member Companies of the Corn Refiners Association, Inc E-27
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.220.20 Gıda Katkıları
Atıf Yapılan STD : TS 545 :2020;  TS 1346 :1973;  TS EN ISO 927 :2011;  TS 2104 :1975;  TS ISO 3310-1 :2019;  TS 3606 :2008;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS ISO 4832 :2010;  TS 6670 :1989;  TS 6675 :1989;  TS EN ISO 12846 :2012;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-