|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 933
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.11.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yemeklik tuz |
Başlık (İng) :
|
Edible salt |
Kapsam :
|
Bu standard, yemeklik tuzu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers edible salt |
Yerini Aldığı :
|
TS 933 :2003; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete)
[2] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete)
[3] Türk Gıda Kodeksi Tuz Tebliği (16.08.2013 tarih ve 28737 sayılı Resmi Gazete Tebliğ No: 2013/48)
[4] Report of the twenty-third session of the Codex Comittee on food additives and contaminants the hauge, The Netherlands, 4-9 March 1991.
[5] EEC Council Directive Dir. 73/437 OJL 356/73 p.71
[6] Dutch Food Law : Warenwet – Levensmiddelen (A-11.6)
[7] Food and Drug Administration Extraneous Materials 945.75
[8] Standard Analytical Methods of the Member Companies of the Corn Refiners Association, Inc E-27 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.220.20 Gıda Katkıları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :2020; TS 1346 :1973; TS EN ISO 927 :2011; TS 2104 :1975; TS ISO 3310-1 :2019; TS 3606 :2008; TS EN ISO 3696 :1996; TS ISO 4832 :2010; TS 6670 :1989; TS 6675 :1989; TS EN ISO 12846 :2012; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|