|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 353
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2002
|
İptal Tarihi :
|
9.03.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Balık konserveleri - Kutulanmış |
Başlık (İng) :
|
Canned fish |
Kapsam :
|
Bu standard, kutulanmış balık konservelerini kapsar. Tuzlanmış, tütsülenmiş, kurutulmuş ve dondurulmuş balık ürünlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, covers canned fish. This standard does not specify salted, smoked and deepfrozen fish. |
Yerini Aldığı :
|
TS 353 :1988; TS 354 :1988; TS 355 :1988; TS 6583 :1989; |
Yerine Geçen :
|
TS 353 :2010; |
Tadil Eden :
|
TS 353/T2 :2005; TS 353/T3 :2005; TS 353/T1 :2003; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Göktan, D. (1990): Gıdaların Mikrobiyal Ekolojisi. Ege Üniv. Bornova, İzmir - Yıldırım, Y. (1984): Et Endüstrisi. Uludağ Üniv. Veteriner Fakültesi. Bursa - Göğüs, A.K. Kolsarıcı, N. (1986). A.Ü Ziraat Fakültesi. Yayın No: 991 Ders Kitabı No: 291, Ankara - Öztan A. (1993): Et Bilimi Ve Teknolojisi. Hacettepe Üniv. Müh. Fak. Yayın No: 19, Ankara - Gerard, F. (1976): Sausage and small goods production north wood publication ltd. London. |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 90 :1976; TS 933 :1986; TS 1880 :1988; TS 2104 :1975; TS 341 :1995; TS 2291 :1976; TS 545 :1967; TS 1466 :1992; TS 2419 :1986; TS 2621 :1990; TS 2622 :1977; TS 886 :1970; TS 890 :1970; TS 891 :1970; TS 861 :1998; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 2290 ISO 959-1 :2000; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|