Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 353      
Kabul Tarihi : 13.03.2002
İptal Tarihi : 9.03.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Balık konserveleri - Kutulanmış
Başlık (İng) : Canned fish
Kapsam : Bu standard, kutulanmış balık konservelerini kapsar. Tuzlanmış, tütsülenmiş, kurutulmuş ve dondurulmuş balık ürünlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard, covers canned fish. This standard does not specify salted, smoked and deepfrozen fish.
Yerini Aldığı : TS 353 :1988;  TS 354 :1988;  TS 355 :1988;  TS 6583 :1989;  
Yerine Geçen : TS 353 :2010;  
Tadil Eden : TS 353/T2 :2005;  TS 353/T3 :2005;  TS 353/T1 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : Göktan, D. (1990): Gıdaların Mikrobiyal Ekolojisi. Ege Üniv. Bornova, İzmir - Yıldırım, Y. (1984): Et Endüstrisi. Uludağ Üniv. Veteriner Fakültesi. Bursa - Göğüs, A.K. Kolsarıcı, N. (1986). A.Ü Ziraat Fakültesi. Yayın No: 991 Ders Kitabı No: 291, Ankara - Öztan A. (1993): Et Bilimi Ve Teknolojisi. Hacettepe Üniv. Müh. Fak. Yayın No: 19, Ankara - Gerard, F. (1976): Sausage and small goods production north wood publication ltd. London.
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 90 :1976;  TS 933 :1986;  TS 1880 :1988;  TS 2104 :1975;  TS 341 :1995;  TS 2291 :1976;  TS 545 :1967;  TS 1466 :1992;  TS 2419 :1986;  TS 2621 :1990;  TS 2622 :1977;  TS 886 :1970;  TS 890 :1970;  TS 891 :1970;  TS 861 :1998;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-