Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1880 EN 13188      
Kabul Tarihi : 13.03.2003
İptal Tarihi : 4.03.2024
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : W (Yeni İptal Edilen Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Sirke-Tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün-Tarifler, özellikler, işaretleme
Başlık (İng) : Vinegar-product made from liquids of agricultural origin-definition, fequirements, marking
Kapsam : Bu standard sirkenin tariflerini, özelliklerini ve işaretlemelerini kapsar. (tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün)
Kapsam (İng) : This standard specifies definitions, requirements and marking for vinevar (product made from liquids of agricultural origin)
Yerini Aldığı : TS 1880 :1988;  
Yerine Geçen : TS EN 13188 :2024;  
Tadil Eden : TS 1880 EN 13188/T1 :2004;  TS 1880 EN 13188/T2 :2014;  TS 1880 EN 13188/D1 :2016;  
Yararlanılan Kaynak : EN 13188:2000+AC:2002
Uluslararası Karşılıklar : EN 13188:2000+AC:2002--; EN 13188:2000+AC:2002--; NF V56-001,NF EN 13188-EQV; BS EN 13188-EQV; DIN EN 13188--
Tercüme Edildiği STD : EN 13188:2000+AC:2002
ICS Kodu : 01.040.67 Gıda Teknolojisi (Terimler); 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-