|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1880 EN 13188
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2003
|
İptal Tarihi :
|
4.03.2024 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
W (Yeni İptal Edilen Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Sirke-Tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün-Tarifler, özellikler, işaretleme |
Başlık (İng) :
|
Vinegar-product made from liquids of agricultural origin-definition, fequirements, marking |
Kapsam :
|
Bu standard sirkenin tariflerini, özelliklerini ve işaretlemelerini kapsar. (tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün) |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies definitions, requirements and marking for vinevar (product made from liquids of agricultural origin) |
Yerini Aldığı :
|
TS 1880 :1988; |
Yerine Geçen :
|
TS EN 13188 :2024; |
Tadil Eden :
|
TS 1880 EN 13188/T1 :2004; TS 1880 EN 13188/T2 :2014; TS 1880 EN 13188/D1 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 13188:2000+AC:2002 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 13188:2000+AC:2002--; EN 13188:2000+AC:2002--; NF V56-001,NF EN 13188-EQV; BS EN 13188-EQV; DIN EN 13188-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 13188:2000+AC:2002 |
ICS Kodu :
|
01.040.67 Gıda Teknolojisi (Terimler); 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|