|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13359
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2008
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Bal-Fruktoz, glukoz, sakaroz, turanoz ve maltoz muhtevası tayini - Yüksek performanslı sıvı kromatografisi (hplc) metodu |
Başlık (İng) :
|
Determination of fructose,glucose,saccharose,turanose and maltose of honey by high performance liquid chramatography |
Kapsam :
|
Bu standard; baldaki fruktoz, glukoz, sakaroz, turanoz ve maltoz muhtevasının yüksek performanslı sıvı kromatografisi (HPLC) metodu ile tayin edilmesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies for determining of fructose, glukose, saccharose, turanose and maltose contents of honey by high performance liquid chromatography (HPLC) method. |
Yararlanılan Kaynak :
|
DIN 10758:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN 10758-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
DIN 10758 |
ICS Kodu :
|
67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2756-1 :1995; TS 3036 :2002; TS 5822-1 ISO 5725-1 :2000; TS 5822-2 ISO 5725-2 :2000; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|