Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13359      
Kabul Tarihi : 13.03.2008
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Bal-Fruktoz, glukoz, sakaroz, turanoz ve maltoz muhtevası tayini - Yüksek performanslı sıvı kromatografisi (hplc) metodu
Başlık (İng) : Determination of fructose,glucose,saccharose,turanose and maltose of honey by high performance liquid chramatography
Kapsam : Bu standard; baldaki fruktoz, glukoz, sakaroz, turanoz ve maltoz muhtevasının yüksek performanslı sıvı kromatografisi (HPLC) metodu ile tayin edilmesini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies for determining of fructose, glukose, saccharose, turanose and maltose contents of honey by high performance liquid chromatography (HPLC) method.
Yararlanılan Kaynak : DIN 10758:1997
Uluslararası Karşılıklar : DIN 10758-EQV
Tercüme Edildiği STD : DIN 10758
ICS Kodu : 67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2756-1 :1995;  TS 3036 :2002;  TS 5822-1 ISO 5725-1 :2000;  TS 5822-2 ISO 5725-2 :2000;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-