Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 11133      
Tercüme Tarihi : 12.11.2018
Kabul Tarihi : 30.10.2014
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda, yem ve su mikrobiyolojisi-Kültür ortamının hazırlama, üretim, muhafaza ve performans deneyi
Başlık (İng) : Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media
Kapsam : Bu standart kültür besi yerlerinin kalite güvencesi ile ilgili terimleri tanımlar ve tüketim amaçlı olan veya gıda üretiminde kullanılan her türlü suyun yanı sıra; gıda, hayvan yemi ve gıda veya hayvan yemi üretim ortamından alınan numunelerin mikrobiyolojik analizine yönelik kültür besi yerlerinin hazırlanmasına ilişkin kuralları kapsar.
Kapsam (İng) : This International Standard defines terms related to quality assurance of culture media and specifies the requirements for the preparation of culture media intended for the microbiological analysis of food, animal feed, and samples from the food or feed production environment as well as all kinds of water intended for consumption or used in food production.
Yerini Aldığı : TS ISO 9998 :1998;  
Tadil Eden : TS EN ISO 11133/A1 :2018;  TS EN ISO 11133/A2 :2020;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 11133:2014
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 11133-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 11133
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS EN ISO 6887-2 :2008;  TS EN ISO 6887-3 :2004;  TS EN ISO 6887-4 :2004;  TS EN ISO 6887-5:2010 :2011;  TS EN ISO 6887-6 :2013;  TS EN ISO 7218 :2008;  TS EN ISO 8199 :2008;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 110
Fiyatı : 470,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-