Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5546      
Kabul Tarihi : 7.03.1988
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Tarım ürünleri-Gıda madde ve mamulleri duyusal analizler-Metodoloji-Lezzet profil metotları
Başlık (İng) : Agricultural Products-Food Products-Sensory Analysis-Methodology-Flavour Profile Methods
Kapsam : Bu standard, gıda madde ve mamulünün lezzetlerinin tayin ve tarifinde kullanılan metotları kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to the methods used in sensory analyses, methodology, flavour profile testing of food products.
Yararlanılan Kaynak : ISO 6564:1985
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6564 (1985)--; ISO 6564:1985 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 6564:1985 EQV
ICS Kodu : 67.240 Duyusal Analizler
Atıf Yapılan STD : TS 3707 :1982;  TS 4921 :1986;  TS 5525 :1988;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-