|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5546
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.03.1988
|
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Tarım ürünleri-Gıda madde ve mamulleri duyusal analizler-Metodoloji-Lezzet profil metotları |
Başlık (İng) :
|
Agricultural Products-Food Products-Sensory Analysis-Methodology-Flavour Profile Methods |
Kapsam :
|
Bu standard, gıda madde ve mamulünün lezzetlerinin tayin ve tarifinde kullanılan metotları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the methods used in sensory analyses, methodology, flavour profile testing of food products. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6564:1985 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6564 (1985)--; ISO 6564:1985 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6564:1985 EQV |
ICS Kodu :
|
67.240 Duyusal Analizler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3707 :1982; TS 4921 :1986; TS 5525 :1988; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|