Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 14177      
Kabul Tarihi : 19.04.2005
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda maddeleri - Berrak ve bulanık elma suyu ve elma püresinde patulin tayini - Sıvı/sıvı dağılmasıyla temizlemeli hplc yöntemi
Başlık (İng) : Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up
Kapsam : Bu standard, yüksek performanslı sıvı kromatografisi (HPLC) kullanılarak, elma suyu ve elma püresindeki patulinin tayini için bir yöntem kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of patulin in apple juices and apple puree using high performance liquid chromatography (HPLC).
Yerini Aldığı : TS ISO 8128-1 :1997;  
Yararlanılan Kaynak : EN 14177:2003
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN 14177 -EQV; NF V03-123, NF EN 14177 -EQV; BS EN 14177-EQV; EN 14177-EQV; ISO 8128-1-NEQ
Tercüme Edildiği STD : EN 14177
ICS Kodu : 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri ; 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 3696 :1996;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-