|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 14177
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.04.2005
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri - Berrak ve bulanık elma suyu ve elma püresinde patulin tayini - Sıvı/sıvı dağılmasıyla temizlemeli hplc yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up |
Kapsam :
|
Bu standard, yüksek performanslı sıvı kromatografisi (HPLC) kullanılarak, elma suyu ve elma püresindeki patulinin tayini için bir yöntem kapsar.
|
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of patulin in apple juices and apple puree using high performance liquid chromatography (HPLC).
|
Yerini Aldığı :
|
TS ISO 8128-1 :1997; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 14177:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN EN 14177 -EQV; NF V03-123, NF EN 14177 -EQV; BS EN 14177-EQV; EN 14177-EQV; ISO 8128-1-NEQ |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 14177 |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri ; 67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|