Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3190/T4      
Kabul Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hazır kuru çorbalık
Başlık (İng) : Dry Soup Mix
Kapsam : Bu standard hazır kuru çorbalığı kapsar. Hazır kuru çorbalık grubuna giren çabuk çorbayı (TS 11342) kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard specifies the requirements for dry soup mix. It does not cover instant soup which is a kind of dry soup mix.
Tadil Edilen : TS 3190 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 6579-1 :2017;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-