Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 3433      
Kabul Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir - Yağ muhtevası tayini - Van Gulik yöntemi
Başlık (İng) : Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method
Kapsam : Bu uluslar arası standard peynirde kütlece yağ muhtevası tayini için Van Gulik yöntemine diardir.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese.
Yerini Aldığı : TS 3046 :1978;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3433:2008
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 14
Fiyatı : 45,00 EURO  (1.573,29 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-