|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 3433
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.10.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Peynir - Yağ muhtevası tayini - Van Gulik yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Cheese - Determination of fat content - Van Gulik method |
Kapsam :
|
Bu uluslar arası standard peynirde kütlece yağ muhtevası tayini için Van Gulik yöntemine diardir. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies the Van Gulik method for the determination of the fat content, as a mass fraction, of cheese. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3046 :1978; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3433:2008 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
45,00 EURO (1.573,29 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|