Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 9233-2      
Kabul Tarihi : 18.12.2013
İptal Tarihi : 19.11.2018
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir- Natamisin muhtevası tayini- Bölüm 2: Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir için yüksek performanslı sıvı kromatografisi yöntemi
Başlık (İng) : Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese
Kapsam : -
Kapsam (İng) : -
Yerini Aldığı : TS ISO 9233 :2000;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 9233-2 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 9233-2:2013
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 31
Fiyatı : 72,00 EURO  (2.517,27 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-