|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 9233-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2013
|
İptal Tarihi :
|
19.11.2018 |
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir- Natamisin muhtevası tayini- Bölüm 2: Peynir, peynir kabuğu veişlem görmüş peynir için yüksek performanslı sıvı kromatografisi yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Cheese, cheese rind and processed cheese - Determination of natamycin content - Part 2: High-performance liquid chromatographic method for cheese, cheese rind and processed cheese |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
- |
Yerini Aldığı :
|
TS ISO 9233 :2000; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 9233-2 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 9233-2:2013 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
31 |
Fiyatı :
|
72,00 EURO (2.517,27 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|