|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1814
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.11.2014
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Dereotu |
Başlık (İng) :
|
Dill |
Kapsam :
|
Bu standard tüketiciye taze olarak arz edilen dereotunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the supply of fresh dill as consumers. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1814 :1975; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 874 :2007; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|