Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1814      
Kabul Tarihi : 13.11.2014
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Dereotu
Başlık (İng) : Dill
Kapsam : Bu standard tüketiciye taze olarak arz edilen dereotunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the supply of fresh dill as consumers.
Yerini Aldığı : TS 1814 :1975;  
Yararlanılan Kaynak : Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS ISO 874 :2007;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-