Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7440      
Kabul Tarihi : 22.03.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et suyu ürünleri
Başlık (İng) : Meat broth products
Kapsam : Bu standard, et suyu ürünlerini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, covers meat broth products.
Yerini Aldığı : TS 7440 :1989;  
Tadil Eden : TS 7440/T1 :2005;  TS 7440/T2 :2011;  TS 7440/T3 :2023;  
Yararlanılan Kaynak : -Long, Lç, Komarik, S.L., Tressler, D.K. 1982: Meats pouetry, Fish, Shellfish. 2nd edition AVI publishing Co. INC. U.S.A. -Göktan, D. 1990 Gıdaların mikrobial ekolojisi. Cilt 1 Et mikrobiyolojisi ege üniv. Basımevi. Bornova İZMİR -Göğüş, A.K. 1986. Et Teknolojisi. A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayın 1991, Ders kitabı 291. Teksir - ANKARA -Gerard, F. (1976). Sausage and small goods production Northwood publ. Ltd. London, 6th edition. -Lawrie, R.A. (1967) Metal Science. 2nd ed. Perganosi press, oxford, New York, Toronto, Sidney, Braunschweig.
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 666 :1986;  TS 667 :1986;  TS 668 :1986;  TS 669 :1986;  TS 670 :1986;  TS 671 :1986;  TS 861 :1982;  TS 933 :1986;  TS 1069 :1997;  TS 1744 :1974;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 1748 ISO 937 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  TS 2409 :1986;  TS 2419 :2001;  TS 2622 :1977;  TS 2624 :1990;  TS 2756-0 ISO 2859-0 :1995;  TS 2970 :1992;  TS 3136 :1978;  TS 3446 :1979;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 3834 ISO 2293 :1996;  TS 3894 :1983;  TS 4018 :1983;  TS 6163 :1988;  TS 6405 EN 13401 :2001;  TS 6580 :1989;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS 8125 ISO 6391 :2000;  TS EN ISO 11290-2 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-