|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7440
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.03.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et suyu ürünleri |
Başlık (İng) :
|
Meat broth products |
Kapsam :
|
Bu standard, et suyu ürünlerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, covers meat broth products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 7440 :1989; |
Tadil Eden :
|
TS 7440/T1 :2005; TS 7440/T2 :2011; TS 7440/T3 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
-Long, Lç, Komarik, S.L., Tressler, D.K. 1982: Meats pouetry, Fish, Shellfish. 2nd edition AVI publishing Co. INC. U.S.A.
-Göktan, D. 1990 Gıdaların mikrobial ekolojisi. Cilt 1 Et mikrobiyolojisi ege üniv. Basımevi. Bornova İZMİR
-Göğüş, A.K. 1986. Et Teknolojisi. A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayın 1991, Ders kitabı 291. Teksir - ANKARA
-Gerard, F. (1976). Sausage and small goods production Northwood publ. Ltd. London, 6th edition.
-Lawrie, R.A. (1967) Metal Science. 2nd ed. Perganosi press, oxford, New York, Toronto, Sidney, Braunschweig. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 666 :1986; TS 667 :1986; TS 668 :1986; TS 669 :1986; TS 670 :1986; TS 671 :1986; TS 861 :1982; TS 933 :1986; TS 1069 :1997; TS 1744 :1974; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 1748 ISO 937 :2001; TS 2104 :1975; TS 2290 ISO 959-1 :2000; TS 2409 :1986; TS 2419 :2001; TS 2622 :1977; TS 2624 :1990; TS 2756-0 ISO 2859-0 :1995; TS 2970 :1992; TS 3136 :1978; TS 3446 :1979; TS EN ISO 3696 :1996; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS 3894 :1983; TS 4018 :1983; TS 6163 :1988; TS 6405 EN 13401 :2001; TS 6580 :1989; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS 8125 ISO 6391 :2000; TS EN ISO 11290-2 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|