Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 11866-1      
Kabul Tarihi : 27.03.2002
İptal Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: En muhtemel sayı tekniği
Başlık (İng) : Milk and milk products- Enumeration of presumptive Escherichia Coli Part 1: Most probable number techniqu
Kapsam : Bu standard, sıvı besi yerinde, muhtemel Escherichia Coli'nin 37 C ve daha sonra 44 C'daki inkübasyonundan sonra en muhtemel sayı (EMS) tekniği ile gramdaki veya mililitredeki sayısının hesaplanmasını sağlar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies a method for the enumeration of presumptive escherichia coli by means of the culture technique involving a liquid medium and calculation of the number of presumptive escherichia coli per gram or per mililitre by the most probable number (mpn) technique after incubation at 37 C then incubation at 44 C
Yerine Geçen : TS ISO 11866-1 :2015;  TS ISO 7251 :2015;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 11866-1:1997
Uluslararası Karşılıklar : ISO 11866-1-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 11866-1
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 7895 EN ISO 8261 :2003;  TS 7894 ISO 7218 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-