|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 11866-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.03.2002
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: En muhtemel sayı tekniği |
Başlık (İng) :
|
Milk and milk products- Enumeration of presumptive Escherichia Coli Part 1: Most probable number techniqu |
Kapsam :
|
Bu standard, sıvı besi yerinde, muhtemel Escherichia Coli'nin 37 C ve daha sonra 44 C'daki inkübasyonundan sonra en muhtemel sayı (EMS) tekniği ile gramdaki veya mililitredeki sayısının hesaplanmasını sağlar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, specifies a method for the enumeration of presumptive escherichia coli by means of the culture technique involving a liquid medium and calculation of the number of presumptive escherichia coli per gram or per mililitre by the most probable number (mpn) technique after incubation at 37 C then incubation at 44 C |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 11866-1 :2015; TS ISO 7251 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 11866-1:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 11866-1-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 11866-1 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 7895 EN ISO 8261 :2003; TS 7894 ISO 7218 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|