|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 9298
|
|
Kabul Tarihi :
|
25.04.1991
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Türk sucuğu yapım kuralları |
Başlık (İng) :
|
Rules for Producing of Turkish Soudjouks |
Kapsam :
|
Bu standard, Türk sucuğunun hazırlanması, olgunlaştırılması, kurutulması, ambalajlanması ve muhafazası kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the rules used for preparation, maturation, drying , packaging and storage conditions of Turkish soudjoucks. |
Yararlanılan Kaynak :
|
Anonim 1983, TS 1070 Türk Sucuğu., Anonim 1973, Et ve Balık Et Mamulleri Dairesi., ÖZER, İşletme ve İmalat Yönetmeliği, Türk Tipi Sucukk Üzerinde Araştırma., Anonim 193 D.P.T. Et ve Et Sanayii Ö.İ.M. Raporu., Yıldırım Y., Sarıcan., Anonim. 1937 TS 208. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 208 :1988; TS 666 :1986; TS 667 :1986; TS 668 :1986; TS 669 :1986; TS 670 :1986; TS 671 :1986; TS 861 :1982; TS 933 :1986; TS 1070 :1983; TS 1131 :1981; TS 2290 :1985; TS 2419 :1986; TS 2622 :1977; TS 2624 :1990; TS 6163 :1988; TS 8551 :1990; TS 8552 :1990; TS 8553 :1990; TS 8554 :1990; TS 8555 :1990; TS 8556 :1990; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|