Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 9298      
Kabul Tarihi : 25.04.1991
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Türk sucuğu yapım kuralları
Başlık (İng) : Rules for Producing of Turkish Soudjouks
Kapsam : Bu standard, Türk sucuğunun hazırlanması, olgunlaştırılması, kurutulması, ambalajlanması ve muhafazası kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to the rules used for preparation, maturation, drying , packaging and storage conditions of Turkish soudjoucks.
Yararlanılan Kaynak : Anonim 1983, TS 1070 Türk Sucuğu., Anonim 1973, Et ve Balık Et Mamulleri Dairesi., ÖZER, İşletme ve İmalat Yönetmeliği, Türk Tipi Sucukk Üzerinde Araştırma., Anonim 193 D.P.T. Et ve Et Sanayii Ö.İ.M. Raporu., Yıldırım Y., Sarıcan., Anonim. 1937 TS 208.
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 208 :1988;  TS 666 :1986;  TS 667 :1986;  TS 668 :1986;  TS 669 :1986;  TS 670 :1986;  TS 671 :1986;  TS 861 :1982;  TS 933 :1986;  TS 1070 :1983;  TS 1131 :1981;  TS 2290 :1985;  TS 2419 :1986;  TS 2622 :1977;  TS 2624 :1990;  TS 6163 :1988;  TS 8551 :1990;  TS 8552 :1990;  TS 8553 :1990;  TS 8554 :1990;  TS 8555 :1990;  TS 8556 :1990;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-