|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 7540
|
|
Kabul Tarihi :
|
26.09.2013
|
İptal Tarihi :
|
9.11.2020 |
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Öğütülmüş biber (Capsicum annuum L.) - Tarifler |
Başlık (İng) :
|
Ground paprika (Capsicum annuum L.) — Specification |
Kapsam :
|
Bu Standard toz biber için gereklilikleri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This Standard defines the requirements for ground paprika. |
Yerini Aldığı :
|
TS 2419 :2001; TS 2419/T1 :2003; TS 2419/T2 :2005; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 7540 :2020; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 7540/tst T1 :; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 7540:2010 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 7540-EQV; ISO 7540-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 7540; ISO 7540 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2131 ISO 928 :2001; TS 2133 ISO 930 :2001; TS 2137 ISO 1108 :2000; TS EN ISO 7541 (Eski no: TS ISO 7541) :2003; TS 9183 :1991 ((ISO 7542));; : (ASTA Analytical Methods 21.3:1998);; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
21 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|