Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 7540      
Kabul Tarihi : 26.09.2013
İptal Tarihi : 9.11.2020
Hazırlık Grubu : TK25: Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Öğütülmüş biber (Capsicum annuum L.) - Tarifler
Başlık (İng) : Ground paprika (Capsicum annuum L.) — Specification
Kapsam : Bu Standard toz biber için gereklilikleri kapsar.
Kapsam (İng) : This Standard defines the requirements for ground paprika.
Yerini Aldığı : TS 2419 :2001;  TS 2419/T1 :2003;  TS 2419/T2 :2005;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 7540 :2020;  
Tadil Eden : TS EN ISO 7540/tst T1 :;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 7540:2010
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 7540-EQV; ISO 7540-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 7540; ISO 7540
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 2131 ISO 928 :2001;  TS 2133 ISO 930 :2001;  TS 2137 ISO 1108 :2000;  TS EN ISO 7541 (Eski no: TS ISO 7541) :2003;  TS 9183 :1991 ((ISO 7542));;   : (ASTA Analytical Methods 21.3:1998);;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 21
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-