|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7999
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.02.1990
|
Konfirme Tarihi : |
24.07.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Sakız kabağı-Dondurulmuş |
Başlık (İng) :
|
Frozen Squash |
Kapsam :
|
Bu standard, dondurulmuş sakız kabağını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to frozen squash. |
Tadil Eden :
|
TS 7999/T1 :2001; TS 7999/T2 :2018; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Luh, B.S. ve Woodroof, J.G, 1975 Commercial Vegetable Proceessing The Avi Pub.Comp.Inc.Wesport-Conn.Desrosier N.W., ve Tressler, D.K. 1977 Fundamentals of Food Freezing the Avi Pub,.Comp.Inc.Wesport-Conn. Cemeroğlu, B. ve Acar, J.1986 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi. Derneği, Yayın No:6 ANKARA, Yalman, K., 1983 Meyve Sebzelerin....... |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 933 :1986; TS 1898 :1975; TS 1128 :1972; TS 2600 :1991; TS 2756-0 ISO 2859-0 :1995; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 3446 :1979; TS 5000 :1987; TS 5391 :1987; TS 5670 :1988; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|