Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7999      
Kabul Tarihi : 22.02.1990
Konfirme Tarihi : 24.07.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Sakız kabağı-Dondurulmuş
Başlık (İng) : Frozen Squash
Kapsam : Bu standard, dondurulmuş sakız kabağını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to frozen squash.
Tadil Eden : TS 7999/T1 :2001;  TS 7999/T2 :2018;  
Yararlanılan Kaynak : Luh, B.S. ve Woodroof, J.G, 1975 Commercial Vegetable Proceessing The Avi Pub.Comp.Inc.Wesport-Conn.Desrosier N.W., ve Tressler, D.K. 1977 Fundamentals of Food Freezing the Avi Pub,.Comp.Inc.Wesport-Conn. Cemeroğlu, B. ve Acar, J.1986 Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi. Derneği, Yayın No:6 ANKARA, Yalman, K., 1983 Meyve Sebzelerin.......
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 933 :1986;  TS 1898 :1975;  TS 1128 :1972;  TS 2600 :1991;  TS 2756-0 ISO 2859-0 :1995;  TS 3135 ISO 3100-1 :1998;  TS 3446 :1979;  TS 5000 :1987;  TS 5391 :1987;  TS 5670 :1988;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-