|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12014-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.03.2006
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri- Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini- Bölüm 3: Et ürünlerinin nitrat ve nitrit muhtevasının, nitratın nitrite enzimatik indirgenmesinden sonra spektrometrik tayini |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 3: Spectrometric determination of nitrate and nitrite content of meat products after enzymatic reduction of nitrate to nitrite |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This European Prestandard specifies a spectrometric method for the determination of nitrate and nitrite content of meat products and has been validated for a total nitrite and nitrate content of 25 mg/kg as nitrite ion. Note: Experiences have shown that the methods is also applicable for total nitrite and nitrate content for 10 mg/kg up to 50 mg/kg as nitrite ion. For further information on applicability, see (1). |
Yerini Aldığı :
|
TS ENV 12014-3 :2001; TS 3137 :1978; TS 3138 :1978; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12014-3:2005 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12014-3-EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
49,00 EURO (1.698,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|