Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2176/T3      
Kabul Tarihi : 8.12.2022
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Eritme peynir
Başlık (İng) : Processed Cheese
Kapsam : Bu standard, eritme peynirini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to processed cheese.
Tadil Edilen : TS 2176 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 11290-1 :2017;  TS ISO 16649-1 :2021;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 2
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-