|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1607 ISO 662:1999/T1 (Numara tadili, TS 1607 EN ISO 662)
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.03.2005
|
İptal Tarihi :
|
11.07.2016 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Rutubet ve uçucu madde tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fast and oils- Determination of moisture and volatile matter content |
Kapsam :
|
TS 1607 ISO 662 standardı,TS 1607
ISO 662/T1 ile tadıl edilerek, numarası TS 1607 EN ISO 662 olarak değiştirilmiştir. |
Kapsam (İng) :
|
TS 1607 ISO 662 is amended by TS 1607 ISO 662/T1 and document identifier is changed as TS 1607 EN ISO 662 |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 662 :2016; |
Tadil Edilen :
|
TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 662:2000 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|