Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1607 ISO 662:1999/T1 (Numara tadili, TS 1607 EN ISO 662)      
Kabul Tarihi : 24.03.2005
İptal Tarihi : 11.07.2016
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Rutubet ve uçucu madde tayini
Başlık (İng) : Animal and vegetable fast and oils- Determination of moisture and volatile matter content
Kapsam : TS 1607 ISO 662 standardı,TS 1607 ISO 662/T1 ile tadıl edilerek, numarası TS 1607 EN ISO 662 olarak değiştirilmiştir.
Kapsam (İng) : TS 1607 ISO 662 is amended by TS 1607 ISO 662/T1 and document identifier is changed as TS 1607 EN ISO 662
Yerine Geçen : TS EN ISO 662 :2016;  
Tadil Edilen : TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 662:2000
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-