Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 23319      
Kabul Tarihi : 12.05.2022
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir ve işlenmiş peynir ürünleri, kazeinler ve kazeinatlar - Yağ içeriğinin tayini - Gravimetrik yöntem
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method
Kapsam :
Kapsam (İng) : This document specifies a method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products containing lactose of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids, and all types of caseins and caseinates. The method is not applicable to fresh cheese types containing, for example, fruits, syrup or muesli. For such products, the Schmid-Bondzynski-Ratzlaff (SBR) principle is not applicable due to high concentrations of sugars. For these products, the method using the Weibull-Berntrop principle (see ISO 8262-3 | IDF 124-3[4]) is appropriate.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 1735 :2006;  TS EN ISO 1735 :2006;  TS ISO 5543 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 23319:2022
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 23319-EQV; ISO 23319-EQV
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 30
Fiyatı : 72,00 EURO  (2.496,22 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-