Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ENV 1186-10      
Kabul Tarihi : 5.12.1995
İptal Tarihi : 9.03.2006
Hazırlık Grubu : Petrokimya İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler bölüm 10: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini (zeytinyağı ekstraksiyonunun tam olmadığı durumlarda uygulanan modifiye metot)
Başlık (İng) : Materials and articles in contact with foodstuffs-Plastics-Part 10: Test methods for overall into olive oil (Modified method for use in case where incomplete extraction of olive oil occurs)
Kapsam : Bu standard, 40 °C da 10 gün, 24 saat veya 2 saat veya 70 °C da 2 saat süreyle zeytinyağına daldırılan, polistiren esaslı plastiklerden yapay yağlı gıdalara geçen maddelerin tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard describes a method of test for the determination of the overall migration into afatty food simulant from polystyrene based plastics intended to come into contact with foodstuffs, by total immersion in olive oil for 10 days, 48 h or 2h at 40 °C or for 2 h at 70 °C.
Yerine Geçen : TS EN 1186-10 :2006;  TS EN 1186-10 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : ENV 1186-10:1994
Uluslararası Karşılıklar : ENV 1186-10, EQV--; BS DD ENV 1186-10--; NF XP ENV 1186-10--; DIN V ENV 1186-10--; ENV 1186-10:1994--
Tercüme Edildiği STD : ENV 1186-10:1994
ICS Kodu : 67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar
Atıf Yapılan STD : TS ENV 1186-10 :1995 (TS 1489*ISO 4788 (1980)*ISO 8442 (1988)*TS ENV 1186-1*TS ENV 1186-2*TS ENV 1186-4*TS ENV 1186-6*TS ENV 1186-8*prEN 10088);;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-