|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6811
|
|
Kabul Tarihi :
|
3.04.1989
|
İptal Tarihi :
|
18.12.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri-L (+) glutamik asit tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products Determination of L (+) Glutamic Acid Content (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinde L (+) glumatik asit tayininde kullanılan referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard the method consists in extracting of the acid present i a test portion with ice-cold perchloric acid solution, centrifuging, decanting and filtrating, followed by adjustment of pH and transformation of the L(+)-glutamate in a portion of the filtrate by the following reactions: 1) with nicatinamide adenine finucleoti |
Yerine Geçen :
|
TS 6811 ISO 4134 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 4134:1978 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 4134 (1978)--; ISO 4134:1978 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 4134:1978 EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6811 :1989 (TS 1743*TS 3135*TS 3145);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|