Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6887-5      
Kabul Tarihi : 9.11.2020
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç süspansiyonların ve ondalık seyreltilerin hazırlanması için genel kılavuz-Bölüm 5:Süt ve süt ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products
Kapsam : -
Kapsam (İng) : This document specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their suspensions for microbiological examination when the samples require a different preparation from the general methods specified in ISO 6887-1. This document excludes the preparation of samples for both enumeration and detection test methods where preparation details are specified in the relevant International Standards. This document is intended to be used in conjunction with ISO 6887-1. This document is applicable to: a) milk and liquid milk products; b) dehydrated milk products; c) cheese and cheese products; d) casein and caseinates; e) butter; f) milk-based ice-cream; g) milk-based custard, desserts and sweet cream; h) fermented milks, yogurt, probiotics milk products and sour cream; i) dehydrated milk-based infant foods, with or without probiotics.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 6887-5:2010 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6887-5:2020
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 6887-5-EQV; ISO 6887-5-EQV
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 22
Fiyatı : 60,00 EURO  (2.080,18 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-