|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-5
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.11.2020
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç süspansiyonların ve ondalık seyreltilerin hazırlanması için genel kılavuz-Bölüm 5:Süt ve süt ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain — Preparation of test
samples, initial suspension and decimal dilutions for
microbiological examination —
Part 5:
Specific rules for the preparation of milk and milk
products |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies rules for the preparation of samples of milk and milk products and their
suspensions for microbiological examination when the samples require a different preparation from
the general methods specified in ISO 6887-1.
This document excludes the preparation of samples for both enumeration and detection test methods
where preparation details are specified in the relevant International Standards.
This document is intended to be used in conjunction with ISO 6887-1.
This document is applicable to:
a) milk and liquid milk products;
b) dehydrated milk products;
c) cheese and cheese products;
d) casein and caseinates;
e) butter;
f) milk-based ice-cream;
g) milk-based custard, desserts and sweet cream;
h) fermented milks, yogurt, probiotics milk products and sour cream;
i) dehydrated milk-based infant foods, with or without probiotics. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 6887-5:2010 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-5:2020 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6887-5-EQV; ISO 6887-5-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
22 |
Fiyatı :
|
60,00 EURO (2.235,11 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|