Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 3190
Kabul Tarihi :
19.01.2010
Hazırlık Grubu :
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Hazır kuru çorbalık
Başlık (İng) :
Dry Soup Mix
Kapsam :
Bu standard hazır kuru çorbalığı kapsar. Hazır kuru çorbalık grubuna giren çabuk çorbayı (TS 11342) kapsamaz.
Kapsam (İng) :
This standard specifies the requirements for dry soup mix. It does not cover instant soup which is a kind of dry soup mix.
Yerini Aldığı :
TS 3190
:1995;
TS 3190/T1
:2004;
Tadil Eden :
TS 3190/T1
:2011;
TS 3190/T2
:2014;
TS 3190/T3
:2018;
TS 3190/T4
:2021;
Yararlanılan Kaynak :
[1] Türk Gıda Kodeksi “Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği”. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 06.02.2009, sayı: 27133, Tebliğ No: 2009-6. [2] Hazır Kuru Çorbalık Teknik Şartnamesi (TEK.H.: 06-133B), Milli Savunma Bakanlığı Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kasım 2007.
ICS Kodu :
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD :
TS 486
:2008;
TS 545
:1967;
TS 2970
:1992;
TS 2664
:2007;
TS 933
:2003;
TS 1068
:1987;
TS 1252 EN ISO 1666
:2001;
TS 11342
:1994;
TS 4500
:2002;
TS 2283
:1976;
TS 1329
:2005;
TS 8834
:1991;
TS 2104
:1975;
TS 7440
:2002;
TS EN ISO 7218
:2008;
TS 7703 EN ISO 4833
:2004;
TS 7725 ISO 4831
:1996;
TS EN ISO 7937
:2004;
TS EN ISO 7932
:2009;
TS EN ISO 7218
:2008;
TS 6235 EN ISO 6887-1
:2001;
TS EN ISO 6579
:2005;
TS 6582-3 EN ISO 6888-3
:2004;
TS 1620
:2002;
TS 5000
:1987;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
11
Fiyatı :
185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-