Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3190      
Kabul Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hazır kuru çorbalık
Başlık (İng) : Dry Soup Mix
Kapsam : Bu standard hazır kuru çorbalığı kapsar. Hazır kuru çorbalık grubuna giren çabuk çorbayı (TS 11342) kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard specifies the requirements for dry soup mix. It does not cover instant soup which is a kind of dry soup mix.
Yerini Aldığı : TS 3190 :1995;  TS 3190/T1 :2004;  
Tadil Eden : TS 3190/T1 :2011;  TS 3190/T2 :2014;  TS 3190/T3 :2018;  TS 3190/T4 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi “Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği”. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 06.02.2009, sayı: 27133, Tebliğ No: 2009-6. [2] Hazır Kuru Çorbalık Teknik Şartnamesi (TEK.H.: 06-133B), Milli Savunma Bakanlığı Teknik Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Kasım 2007.
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 486 :2008;  TS 545 :1967;  TS 2970 :1992;  TS 2664 :2007;  TS 933 :2003;  TS 1068 :1987;  TS 1252 EN ISO 1666 :2001;  TS 11342 :1994;  TS 4500 :2002;  TS 2283 :1976;  TS 1329 :2005;  TS 8834 :1991;  TS 2104 :1975;  TS 7440 :2002;  TS EN ISO 7218 :2008;  TS 7703 EN ISO 4833 :2004;  TS 7725 ISO 4831 :1996;  TS EN ISO 7937 :2004;  TS EN ISO 7932 :2009;  TS EN ISO 7218 :2008;  TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS 6582-3 EN ISO 6888-3 :2004;  TS 1620 :2002;  TS 5000 :1987;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-