|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 666/T3
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.02.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Koyun - Gövde etleri (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Butchery Mutton-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık koyun gövde etlerini kapsar. Kuzu ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to slaughtered sheep carcasses marketed as fresh, chilled frozen forms. It does not apply for lamb carcasses or other carcasses of slaughtered animals. |
Tadil Edilen :
|
TS 666 :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 6579-1 :2017; TS EN 15763 :2010; TS EN ISO 16654 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|