Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 666/T3      
Kabul Tarihi : 7.02.2023
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Koyun - Gövde etleri (karkas)
Başlık (İng) : Butchery Mutton-Carcasses
Kapsam : Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık koyun gövde etlerini kapsar. Kuzu ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to slaughtered sheep carcasses marketed as fresh, chilled frozen forms. It does not apply for lamb carcasses or other carcasses of slaughtered animals.
Tadil Edilen : TS 666 :2007;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 6579-1 :2017;  TS EN 15763 :2010;  TS EN ISO 16654 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-