|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12812
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2002
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Mikrobiyoloji - Gıdalarda clostridium botulinum' un aranması, spor ve toksin tiplerinin belirlenmesi |
Başlık (İng) :
|
Microbiology - Detection of clostridium botilinum and identification of spor and toksine types |
Kapsam :
|
Bu standard, clostridium botulinum' un aranması, spor ve toksin tiplerinin belirlenmesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies detection of clostridium botulinum and identification of spor and toxins. |
Yararlanılan Kaynak :
|
Solomon, H,M - Lilly, T (1998) FDA Bacteriological analytical manual.8 th edition. Chapter 17 clostridium botulinum - Anonim (1977) Botulism and fishery products. Ministry of agriculture, fisheries amd food tony tesearch station. Torry advisory note no: 22 Aberdeen Scothland. |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|