Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ENV 1186-2      
Kabul Tarihi : 5.12.1995
İptal Tarihi : 9.03.2006
Hazırlık Grubu : Petrokimya İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıdalarla temas eden madde ve mamuller plastikler kısım 2: Zeytinyağına geçen maddelerin tayini-Tam daldırma metodu
Başlık (İng) : Materials and articles in contact with foodstuff- Plastics-Part2: Test methods for overall migration into olive oil by total immersion
Kapsam : Bu standard °C da 10 gün, 24 saat veya 2 saat veya 70 °C da 2 saat süreyle zeytinyağında tam daldırma metoduyla plastiklerden yağlı gıdalıra geçen toplam madde tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard describes test methods for the determination of the overall migration from plastics intended to come into contact with a fatty foodstuff, by total immersion in olive oil for 10 days, 24 h or 2h at 40 °C or for 2h at 70 °C
Yerine Geçen : TS EN 1186-2 :2006;  TS EN 1186-2 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : ENV 1186-2:1994
Uluslararası Karşılıklar : ENV 1186-2, EQV--; BS DD ENV 1186-2--; NF XP ENV 1186-2--; DIN V ENV 1186-2--; ENV 1186-2:1994--
Tercüme Edildiği STD : ENV 1186-2:1994
ICS Kodu : 67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar
Atıf Yapılan STD : TS ENV 1186-2 :1995 (TS 1489*ISO 4788 (1980)*ISO 8442 (1988)*TS ENV 1186-1*prEN 10088);;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 23
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-