|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 11133/A2
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.11.2020
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda, yem ve su mikrobiyolojisi-Kültür ortamının hazırlama, üretim, muhafaza ve performans deneyi - Tadil 2 |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media - Amendment 2 |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
- |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 11133 :2014; TS EN ISO 11133 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 11133:2014/A2:2020 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 11133:2014/A2-EQV; ISO 11133:2014/Amd 2-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.20 Su Mikrobiyolojisi ; 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
24 |
Fiyatı :
|
10,00 EURO (379,57 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|