|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2137 ISO 1108
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.10.2000
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat ve çeşni veren bitkiler- Uçucu olmayan eter ekstraktı tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices and condiments- Determination of non- Volatile ether extract |
Kapsam :
|
Baharat ve çeşni veren bitkilerde uçucu olmayan eter ekstraktı tayini |
Kapsam (İng) :
|
In spices and condiments determination of non- volantile ether extract |
Yerini Aldığı :
|
TS 2137 :1990; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1108:1992 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1108:1992 EQV--; BS 4585-6 EQV--; NF V03-406 NEQ (AFNOR)--; ISO 1108:1992 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1108:1992 EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2137 ISO 1108 :2000 (ISO 939:1990 (TS 2134), ISO 948:1980 (TS 2109), ISO 2825:1981 (TS 2110));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|