Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2137 ISO 1108      
Kabul Tarihi : 24.10.2000
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat ve çeşni veren bitkiler- Uçucu olmayan eter ekstraktı tayini
Başlık (İng) : Spices and condiments- Determination of non- Volatile ether extract
Kapsam : Baharat ve çeşni veren bitkilerde uçucu olmayan eter ekstraktı tayini
Kapsam (İng) : In spices and condiments determination of non- volantile ether extract
Yerini Aldığı : TS 2137 :1990;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1108:1992
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1108:1992 EQV--; BS 4585-6 EQV--; NF V03-406 NEQ (AFNOR)--; ISO 1108:1992 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1108:1992 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 2137 ISO 1108 :2000 (ISO 939:1990 (TS 2134), ISO 948:1980 (TS 2109), ISO 2825:1981 (TS 2110));;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-