Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2176      
Kabul Tarihi : 14.07.2011
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Eritme peynir
Başlık (İng) : Processed Cheese
Kapsam : Bu standard, eritme peynirini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to processed cheese.
Yerini Aldığı : TS 2176 :1989;  TS 2176/T1 :2008;  TS 2176/T2 :2009;  
Tadil Eden : TS 2176/T1 :2015;  TS 2176/T2 :2016;  TS 2176/T3 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS EN ISO 707 :2009;  TS EN ISO 5534 :2006;  TS EN ISO 5943 :;  TS EN ISO 5943 :2007;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS ISO 10560 :1998;  TS 591 :2006;  TS 7703 EN ISO 4833 :2004;  TS ISO 7238 :2010;  TS EN ISO 2450 :2010;  TS ISO 4832 :2010;  TS ISO 4831 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-