Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 2176
Kabul Tarihi :
14.07.2011
Hazırlık Grubu :
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Eritme peynir
Başlık (İng) :
Processed Cheese
Kapsam :
Bu standard, eritme peynirini kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard applies to processed cheese.
Yerini Aldığı :
TS 2176
:1989;
TS 2176/T1
:2008;
TS 2176/T2
:2009;
Tadil Eden :
TS 2176/T1
:2015;
TS 2176/T2
:2016;
TS 2176/T3
:2022;
Yararlanılan Kaynak :
-
Uluslararası Karşılıklar :
---
ICS Kodu :
67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD :
TS 545
:1967;
TS EN ISO 707
:2009;
TS EN ISO 5534
:2006;
TS EN ISO 5943
:;
TS EN ISO 5943
:2007;
TS EN ISO 3696
:1996;
TS ISO 10560
:1998;
TS 591
:2006;
TS 7703 EN ISO 4833
:2004;
TS ISO 7238
:2010;
TS EN ISO 2450
:2010;
TS ISO 4832
:2010;
TS ISO 4831
:2010;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
10
Fiyatı :
150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-