Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1745 ISO 1444      
Kabul Tarihi : 7.04.1999
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri-Serbest yağ muhtevası tayini
Başlık (İng) : Meat and meat products- Determination of free fat content
Kapsam : Bu standard, et ve et mamullerinde serbest yağ muhtevasının, ekstraksiyon yoluyla tayininde kullanılan metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction.
Yerini Aldığı : TS 1745 :1974;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1444:1996
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1444:1996--; BS 4401 Part 5:1996 EQV--; ISO 1444:1996--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1444:1996
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 1745 ISO 1444 :1999 (ISO 1442 (TS 1743));;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-