|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1745 ISO 1444
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.04.1999
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri-Serbest yağ muhtevası tayini |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products- Determination of free fat content |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinde serbest yağ muhtevasının, ekstraksiyon yoluyla tayininde kullanılan metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the free fat content of meat and meat products by means of extraction. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1745 :1974; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1444:1996 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1444:1996--; BS 4401 Part 5:1996 EQV--; ISO 1444:1996-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1444:1996 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1745 ISO 1444 :1999 (ISO 1442 (TS 1743));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|