|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11728
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.1995
|
Konfirme Tarihi : |
24.07.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hazır kuru çorbalık-Domates |
Başlık (İng) :
|
Dry Soup-Tomatoes |
Kapsam :
|
Bu standard hazır kuru çorbalığını kapsar. Tarhana (TS 282) hazır kuru çorbalıkları (TS 3190) ve hazır kuru çorbalık- çabuk çorbayı (TS 11342) kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the dry soup-tomatoes. It does not cover the Tarhana (TS 2282), Dry soup mix (TS 3190) and instant soup (TS 11342). |
Yararlanılan Kaynak :
|
-ANONYMOUS 1992 New Microbiological Specification For Dryu Soups and Bouillons Association Internationale de Industrie des Boullons et Potoges (AIIBP), Technical Commission Alimanta (4) 62-65, -International Association For Cereal Chemistry (ICC) ICC-Standard No:105/1, -Keskin, H., 1975, Gıda Kimyası, İstanbul Üniversitesi Yayınları Sayı:1980... |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 861 :1982; TS 933 :1986; TS 1329 :1995; TS 1620 :1989; TS 2104 :1975; TS 2282 :1981; TS 2283 :1976; TS 2639 :1977; TS 2970 :1992; TS 3190 :1991; TS 4500 :1985; TS 5000 :1987; TS 6235 :1988; TS 6404 :1989; TS 6405 :1989; TS 6422 :1989; TS 6580 :1989; TS 6582 :1989; TS 7438 :1989; TS 7703 :1989; TS 7894 :1990; TS 11342 :1994; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|