Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 11728      
Kabul Tarihi : 12.04.1995
Konfirme Tarihi : 24.07.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hazır kuru çorbalık-Domates
Başlık (İng) : Dry Soup-Tomatoes
Kapsam : Bu standard hazır kuru çorbalığını kapsar. Tarhana (TS 282) hazır kuru çorbalıkları (TS 3190) ve hazır kuru çorbalık- çabuk çorbayı (TS 11342) kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers the dry soup-tomatoes. It does not cover the Tarhana (TS 2282), Dry soup mix (TS 3190) and instant soup (TS 11342).
Yararlanılan Kaynak : -ANONYMOUS 1992 New Microbiological Specification For Dryu Soups and Bouillons Association Internationale de Industrie des Boullons et Potoges (AIIBP), Technical Commission Alimanta (4) 62-65, -International Association For Cereal Chemistry (ICC) ICC-Standard No:105/1, -Keskin, H., 1975, Gıda Kimyası, İstanbul Üniversitesi Yayınları Sayı:1980...
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 861 :1982;  TS 933 :1986;  TS 1329 :1995;  TS 1620 :1989;  TS 2104 :1975;  TS 2282 :1981;  TS 2283 :1976;  TS 2639 :1977;  TS 2970 :1992;  TS 3190 :1991;  TS 4500 :1985;  TS 5000 :1987;  TS 6235 :1988;  TS 6404 :1989;  TS 6405 :1989;  TS 6422 :1989;  TS 6580 :1989;  TS 6582 :1989;  TS 7438 :1989;  TS 7703 :1989;  TS 7894 :1990;  TS 11342 :1994;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-