|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6579/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
26.01.2010
|
İptal Tarihi :
|
24.04.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Mikrobiyoloji - Gıda ve hayvan yemleri - Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay yöntem |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Salmonella spp. |
Kapsam :
|
Bu standard, Salmonella Tifo ve Salmonella Paratifo dahil Salmonella türlerinin belirlenmesi için yatay bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a horizontal method for the detection of Salmonella, including Salmonella Typhi and Salmonella Paratyphi. |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6579-1 :2017; |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 6579 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6579:2002/A1:2007 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN EN ISO 6579 -EQV; NF EN ISO 6579/A1 -EQV; EN ISO 6579:2002/A1-EQV; ISO 6579:2002/Amd-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 6579:2002/A1 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
: (ISO/TS 11133-1, ISO/TS 11133-2);; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|