|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 1672-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2001
|
İptal Tarihi :
|
5.06.2007 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda işleme makinaları- Temel kavramlar- Bölüm 2: Hijyen özellikleri |
Başlık (İng) :
|
Food processing machinery-Basic concepts-Part 2:Hygiene requirements |
Kapsam :
|
Bu standard, gıda işleme makinalarındaki hijyenik özellikleri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers hygiene requirements for food processing machinery basic concepts. |
Yerine Geçen :
|
TS EN 1672-2 :2007; TS EN 1672-2 :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 1672-2:1997+AC:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 1672-2:1997+AC:1998, 98/37/EC--; BS EN 1672-2 E QV--; NF U60-011-2 EQV--; DIN EN 1672-2 EQV--; EN 1672-2:1997+AC:1998-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 1672-2:1997+AC:1998 |
ICS Kodu :
|
13.100 İş Güvenliği,Endüstriyel Hijyen ; 67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 1672-2 :2001 (ENV 1070 (TS ENV 1070), EN 292-1 (TS EN 292-1), ISO 468 (TS 971), EN 292-2 (TS EN 292-2), EN 292-2/A1, prEN 1672-1);; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
34 |
Fiyatı :
|
633,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|