Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1331      
Kabul Tarihi : 13.04.1995
İptal Tarihi : 23.10.2015
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Tereyağı
Başlık (İng) : Butter
Kapsam : Bu standard, Madde 0.2' de tarif edilen tereyağlarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to butter which is defined in clause 0.2.
Yerine Geçen : TS 1331 :2015;  
Tadil Eden : TS 1331/T2 :2007;  TS 1331/T1 :1996;  TS 1331/T3 :2009;  TS 1331/T4 :2014;  
Yararlanılan Kaynak : - Adam, R.C. 1956 Türkiye Süt ve Mamullerinin Birleşimi A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No. 92 - FIL-IDF ve ISO 2:1958, 6A:1969, 7A:1969 10:1960, 11:1960, 12A:1969, 31:1964 - Horwitz, W, 1965 Offical Methods of Analysis George Banta Company Inc; Winconsin - WHO, 1962 Milk Hygiene, Monographseries:48 Switzerland - Yöney, Z, 1961 Süt ve Mamullerinin Standardizasyonu A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No: 1973 - Yöney, Z, 1957 Yurdumuzda Bellibaşlı Yerlerde İstihsal ve İstihlak Edilen Tereyağlarının Yapılışları ve Genel Vasıfları Üzerinde Araştırmalar A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayını No. 117
ICS Kodu : 67.100.20 Tereyağı; 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Atıf Yapılan STD : TS 1019 :1988;  TS 1332 :1973;  TS 1333 :1973;  TS 2530 :1977;  TS 4964 :1986;  TS 6063 :1988;  TS 6930 :1989;  TS 6931 :1989;  TS 11044 :1993;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 21
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-