|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1331
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.04.1995
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tereyağı |
Başlık (İng) :
|
Butter |
Kapsam :
|
Bu standard, Madde 0.2' de tarif edilen tereyağlarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to butter which is defined in clause 0.2. |
Yerine Geçen :
|
TS 1331 :2015; |
Tadil Eden :
|
TS 1331/T2 :2007; TS 1331/T1 :1996; TS 1331/T3 :2009; TS 1331/T4 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Adam, R.C. 1956 Türkiye Süt ve Mamullerinin Birleşimi
A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No. 92
- FIL-IDF ve ISO 2:1958, 6A:1969, 7A:1969
10:1960, 11:1960, 12A:1969, 31:1964
- Horwitz, W, 1965 Offical Methods of Analysis George Banta Company Inc; Winconsin
- WHO, 1962 Milk Hygiene, Monographseries:48 Switzerland
- Yöney, Z, 1961 Süt ve Mamullerinin Standardizasyonu
A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayınları No: 1973
- Yöney, Z, 1957 Yurdumuzda Bellibaşlı Yerlerde İstihsal ve İstihlak Edilen Tereyağlarının Yapılışları ve Genel Vasıfları Üzerinde Araştırmalar
A.Ü. Ziraat Fakültesi Yayını No. 117
|
ICS Kodu :
|
67.100.20 Tereyağı; 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1019 :1988; TS 1332 :1973; TS 1333 :1973; TS 2530 :1977; TS 4964 :1986; TS 6063 :1988; TS 6930 :1989; TS 6931 :1989; TS 11044 :1993; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
21 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|