Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1880 EN 13188/T2      
Kabul Tarihi : 29.04.2014
İptal Tarihi : 4.03.2024
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : W (Yeni İptal Edilen Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Sirke-Tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün-Tarifler, özellikler, işaretleme
Başlık (İng) : Vinegar-product made from liquids of agricultural origin-definition, fequirements, marking
Kapsam : Bu standard sirkenin tariflerini, özelliklerini ve işaretlemelerini kapsar. (tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün)
Kapsam (İng) : This standard specifies definitions, requirements and marking for vinevar (product made from liquids of agricultural origin)
Yerine Geçen : TS EN 13188 :2024;  
Tadil Edilen : TS 1880 EN 13188 :2003;  
Yararlanılan Kaynak : EN 13188:2000+AC:2002
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 01.040.67 Gıda Teknolojisi (Terimler); 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 0
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-